Onlangs werd aan Grey Matters de vraag gesteld een expert opinion te geven over een onderwerp voor de uitzending van AVROTROS Radar. Het onderwerp was “Online je auto verkopen” waarbij Mischa Coster in ging op de gebruikte beïnvloedingstechnieken, zowel op de websites als bij de autohandelaar zelf waar de ‘onderhandeling’ meestal nog wordt voortgezet. Hier is het fragment:

mischa
Chief Psychology Officer (CPO)Grey Matters
Mischa is mediapsycholoog en Chief Psychology Officer bij Grey Matters. Mischa gelooft in de waarde van psychologie voor organisaties en marketingactiviteiten en is bedenker van de titel 'Chief Psychology Officer', waar inmiddels meerdere organisaties invulling aan hebben gegeven.

Persuasion godfather dr. Robert Cialdini zie over Mischa: "During a career of researching and teaching the Principles of Persuasion, I have never encountered anyone who understands better than Mischa Coster how they apply and can be effectively used within Social Media."
Getagd op:                                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *