Veel mensen hebben nog steeds last van een overvolle mailbox. En… wat in je INBOX zit, zit ook in je hoofd. Elke keer als je het ding openmaakt schreeuwt een stem: “Ruim mij op! Maak mij leeg! Verwerken die troep!” Merlin Mann heeft in 2007 een systeem ‘uitgevonden’ om hier effectief mee om te gaan.

Het gevolg: rustigere e-mail omgeving, directe afhandeling (dat ligt tussen scannen en actie ondernemen in) en minder ‘vol’ gevoel in je hoofd.
INBOX ZERO is en blijft een geweldig systeem om je INBOX schoon te krijgen en houden. Kijk naar de video hieronder (53 min) om ermee aan de slag te gaan!
mischa
Chief Psychology Officer (CPO)Grey Matters
Mischa is mediapsycholoog en Chief Psychology Officer bij Grey Matters. Mischa gelooft in de waarde van psychologie voor organisaties en marketingactiviteiten en is bedenker van de titel 'Chief Psychology Officer', waar inmiddels meerdere organisaties invulling aan hebben gegeven.

Persuasion godfather dr. Robert Cialdini zie over Mischa: "During a career of researching and teaching the Principles of Persuasion, I have never encountered anyone who understands better than Mischa Coster how they apply and can be effectively used within Social Media."
Getagd op:                                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *